Hoe Gmail-profielfoto verwijderen?

Wil jij deel uitmaken van een wereld waar alles draait met behulp van technologie en internet? Als uw antwoord ja is, is een van de eerste dingen die u moet doen investeren in meerdere softwareprogramma’s en websites om de dag door te komen. Hoewel er meerdere opties beschikbaar zijn, is Gmail een van de eerste platforms waarvoor je moet kiezen.

Het is een soort e-mailtoepassing die op de markt is gebracht door een bekend technologiebedrijf genaamd Google om de communicatie gemakkelijker te maken. Als gevolg hiervan moet u uw best doen om meer te leren over hoe dit platform en zijn talrijke functies werken, onder begeleiding van de Gmail-ondersteuning team wanneer je tijd hebt.

Dit softwareprogramma beschikt over talrijke functies die u kunt gebruiken om zonder problemen berichten te verzenden, documenten uit te wisselen, bestanden te ontvangen, reclame te maken voor uw merk, te chatten met uw vrienden, enz. Met al deze elementen kunt u de kwaliteit van uw online leven op de best mogelijke manier verbeteren.

business, call centre and technology concept – female helpline operator with headphones and laptop pc

Maakt u een uitdagende periode door terwijl u probeert te begrijpen hoe u een betrouwbare e-mail software applicatie zoals Gmail op uw computer, laptop of smartphone kunt installeren en aanmelden, aangezien dit uw eerste keer is? Als uw antwoord ja is, weet u wellicht niet zeker hoe u de beste resultaten kunt behalen.

Betekent dit dat je het moet opgeven? Nee. Dat komt omdat de technische ondersteuning voor Gmail Team vrij gemakkelijk kan helpen bij uw inspanningen. Het is een groep goed opgeleide professionals die grondig zijn opgeleid, dus u kunt op hen vertrouwen.

Daarnaast zijn er enkele instructies die u kunt gebruiken om uw Gmail-profielfoto te verwijderen. Zij zijn:

1.      Het eerste dat u hoeft te doen, is de Gmail-applicatie openen op het door u gekozen systeem

2.      Zodra de startpagina wordt geopend, logt u dienovereenkomstig in op uw account

3.      Wanneer de volgende pagina op uw scherm verschijnt, tikt u op het profielfoto pictogram

4.      Er verschijnt een ander pop-up venster, selecteer het camerapictogram dat beschikbaar is bij het profielfoto pictogram

5.      Tik op de volgende pagina op de knop Verwijderen om aan uw behoeften te voldoen.U kunt bellen met het Gmail België nummer als u meer informatie over dit onderwerp wilt krijgen.


Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started